Fråga 8

Fråga 8 : Det är när man går ut på en snabb promenad med sin kompis och snacka samtidigt eller gymma där man kan kolla på alla andra medans man själv tränar !

Innan Träningen : Jag tänkte att jag inte skulle gå ut och gå men hunden mycket för att jag kommer hem väldigt sent och hinner inte att springa och sen gå ut med hunden. så jag tar säker långa och snabba promenader med hunden ! och springa kommer jag göra när jag slutar tidigt eller så gör jag det på morgonen om jag orkar.

Efter Träningen : Jag tror att jag har fått lite bättre kondition för när jag går långa prominader på samma ställen där jag har trännat innan så märker jag att jag att jag inte blir trött lika snabbt, jag har blivit mycket piggar elelr vad ska man säga aa gladare för att jag har tränar , det känns så bra att jag har gjort detta med glädje och inte typ “ohh nej jag måste träna” vilket jag trodde jag skulle göra i början. men nu så går jag faktiskt ut med hunden på långa prominader utan att det är läxa ! 😀

Minns detta skolarbetet, skrev det när jag pluggade i Norrköping..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *